Február 14-én ünnepelték a Valentin-napot, amit a szerelmesek a világon már sok helyütt tartanak meg, de leginkább az Egyesült Államokban van hagyománya. Oscar de la Hoya visszavonult profi ökölvívó hétköznapinak semmiképpen sem mondható ajándékkal lepte meg kedvesét, Holly Sonderst, a Fox Sports korábbi riporterét, akivel tavaly találtak egymásra.

De la Hoya 2008-as visszavonulása után is az ökölvívás közelében maradt promóterként, ezúttal pedig úgy döntött, hogy 200 millió dolláros becsült nettó vagyonából valamivel több mint 500 ezer dollárt (nagyjából 155 millió forintot) egy Ferrari SF90 Stradale megvásárlására áldoz. Sonders a közösségi médiában követőinek is megmutatta új autóját, amihez annyit fűzött hozzá, hogy szerelme „sosem aprózza el az ajándékaival és a szerelmével”.

Pedig de la Hoya korábban elhitette vele, hogy dolgoznia kell, majd néhány barátjával találkozik, ezért nem tudja vele ünnepelni a Valentin-napot. Ettől függetlenül egy Hermes táskával és egy gyémánt karkötővel járt a kedvében, később pedig az „igazi” ajándékát is átadta – írja az Autoevolution a TMZ Sports cikke alapján.

A Ferrari 2019-ben mutatta be a hibrid SF90 Stradalét, aminek hajtását a 4,0 literes, V8-as erőforrás mellett három elektromos motor segíti, ezek együttes teljesítménye 986 lóerő. 0-ról 100 km/órára mindössze 2,5 másodperc alatt gyorsul, míg végsebessége eléri a 340 km/órát.

Oscar de la Hoya az 1992-es olimpián aranyérmet nyert ökölvívásban. Barcelonai sikerét és az amatőr mezőnyben töltött éveket követően profi pályafutásba fogott, és nem kevesebb mint hat súlycsoportban jutott el a világbajnoki címig, összesen 11 alkalommal ért fel a csúcsra.