Az Egyesült Államok vidéki részein a platós kisteherautó a minden. Ezek a legkelendőbb típusok, pedig kevesen használják ki a felépítésből fakadó előnyöket, rengetegen csak önkifejezési eszközként tekintenek a munkavégzésre termett kisteherautókra. 

Ez a 2004-es Chevrolet Silverado 3500 HD ennek ékes példája, hiszen igen messze került a melós mindennapoktól. A Specter Industries által épített gép hátul dupla tengelyt kapott nyolc kerékkel, orrában pedig egy 8,7 literes V8-as dolgozik, két Garrett turbófeltöltővel.

Ez a tízkerekű pickup még Amerikában is túlzás 1Ez a tízkerekű pickup még Amerikában is túlzás 2

A speciálisan átalakított motor így 1425 lóerőt és 2265 Nm nyomatékot termel, az erő ötfokozatú automata váltón keresztül jut el a nyolc hátsó kerékhez.

Ez a tízkerekű pickup még Amerikában is túlzás 3

A belteret több Cadillac Escalade-ből lapátolták össze, de a minőség, és a hangulat a rengeteg bőr ellenére is lehangoló, igazolja az amerikai autókkal szemben fennálló igénytelen jelzőt.

Ez a tízkerekű pickup még Amerikában is túlzás 4Ez a tízkerekű pickup még Amerikában is túlzás 5

De tény, itt nem a szofisztikált belső dekoráción van a hangsúly, hanem a nyers lóerőkön, a nyomatékon, és a motorhangon. 

A különleges gépet 20,9 millió forintért árulták, és nem kérdés, hogy ennyi fémet, mennyiségre ennyi autót, ekkora teljesítményt ennyi pénzért nemigen kaphatunk máshol, mint az Egyesült Államokban.