Az akusztikai élményre gerjedő autórajongók körében már jó ideje legendaként kering a Brilliant Exhaust nevű cég és alapítója, Szaszaki szan. A japán mester gyárilag halkan duruzsoló V12-es Mercedesekből épít visító fúriákat.

Műhelyét 13 éve építette, saját hangját pedig egy W140-es Mercedes S600-assal találta meg. Ezen főzte ki azt a mesterséges akusztikai hatást, ami félúton van az összegyűrt sörösdobozba üvöltés és a Forma-1-es motorok között.

Munkái előtt több alkalommal meghajoltunk már, és ha látunk egy-egy szösszenetet, akkor nem hagyjuk ki az újabb tiszteletadást. Ezt a W140-est Angliában építették át a japán kiegészítéssel, és értő kezek táncba is vitték a bálnát, ami szürreális látványt nyújt, elvégre egy két tonna körüli, több mint öt méter hosszú Mercedesről van szó.

Mercedes S-Class W140 N/A V12 Custom Exhaust Sound 🎥 Mark Riccioni ig: @mark_scenemedia @olliemarriage @brilliantexhaust

Mercedes S-Class W140 N/A V12 Custom Exhaust Sound 🎥 Mark Riccioni ig: @mark_scenemedia @olliemarriage @brilliantexhaust #TURBOKING

Közzétette: TURBO KING – 2022. január 25., kedd