Kellemetlen jelenettel zárult egy autós találkozó, amit a floridai Sarasotában, az egyik Lamborghini-kereskedesnél rendeztek meg a napokban. A tengerentúli sajtóban is felkapták a hírt, miszerint az egyik Ford Mustanggal nem jött össze a kigyorsítás, holott előtte jó néhányan látványosan és sikeresen faroltak ki a kanyarból.

Ennek eredeményeként kipörögtek az izomautó hátsó kerekei, a sofőr elveszítette az uralmát felette, majd a járdaszegélynek csapódva az út mentén csodálkozó tömegbe hajtott. A fiatal férfi villámgyorsan kipattant az autóból, minden jel arra utal, hogy még ő is megijedt.

Más autót nem talált el a Mustanggal, ugyanis fennakadt egy füves töltésen, de mindössze néhány méteren múlt, hogy ne ütközzön neki egy ott parkoló Lamborghininek. Látható azonban a felvételeken is, hogy több nézőt is elsodort a sofőr.

A WFLA információi szerint szerencsére senki sem szorult kórházi ellátásra, valakinek a bokája ugyan megsérült. A helyi seriff mindettől függetlenül vizsgálatot indított az ügyben, egyelőre két idézést adott ki. Egy hosszabb felvétel itt tekinthető meg a dzsemboriról, benne a Mustang-balesettel: