Örök emlék marad számunkra a túra, amikor két Rolls-Royce volánja mögött csapattunk végig az országon, majd Románián egészen Bulgáriáig. Átlagemberként csodás tapasztalás volt több napig utazni ezekkel a fenséges autókkal. 

Többek között az is kiderült, hogy sokak számára ezek az elegancia guruló szobrai, amit csak pamutkesztyűben szabad megérinteni, egy szellentéshez is ki kell szállni, és világraszóló bűn a motorháztetőre támaszkodva hamburgert enni. 

Mi több ilyen bűnt elkövettünk az út során, de mit érdemelnek azok a gaz alakok, akik kivágják a hangtompítót a szent technika kipufogórendszeréből, és valamilyen proli, alantas sportrendszeren keresztül hagyják lélegezni a V12-es blokkot? 

Rolls Royce Wraith egyedi készítésű titán kipufogórendszerrel.

Sokak szerint a Rolls Royce első SUV-ja, a Cullinan elhozta a márka felhígulását. Ezt nagyobb példányszámban adják el, mint a tradicionális modelleket, és így az átépítésekre is több példa akad. Ez például már Novitec rendszert kapott, és inkább illik egy amerikai rapper klipjébe, mint az angol arisztokraták birtokaira.