A Citroen C1 nem egy nagy autó, sőt városi használatra kimondottan praktikus, hiszen befér a kicsi parkolóhelyekre és könnyedén lehet vele lavírozni mondjuk a pesti egyirányú utcákban is, ahol mindkét oldalon autók sorakoznak.

Ezzel a mindössze 3,5 méter hosszú és 1,6 méter széles autóval nem sikerült a sofőrnek beparkolni a videón látható helyre, amely valljuk be őszintén, nem volt kicsi. Talán két olyan Citroen is elfért volna ott. A képernyőn keresztül érezni a kuplungszagot. A sikertelen próbálkozások után az autós inkább továbbállt, valószínűleg kicsit felszaladt a vérnyomása és a pulzusa.

a videó a hirdetés után indul

Ha ennyire bizonytalanok vagyunk a volán mögött, nem árthat részt venni néhány vezetéstechnikai tréningen, van számos hely az országban, ahol ezt megtehetjük. De ha nem szívesen áldozunk pénzt ilyenre, akkor kérjük meg egy rutinosabb ismerősünket, menjünk ki egy üres parkolóba, vigyünk bójákat és úgy gyakoroljuk a parkolást.

Ezen a vonalon tovább haladva itt egy másik hazai felvétel. Ha már ti is kitették a karácsonyfát a gyűjtőpontra, akkor vigyázzatok, nehogy bosszút álljon.