Mindenféle mélytengeri halnak elhordták röhögve, pedig a maga módján zseniális a japánok alkotása, a Mitsuoka Orochi. 

A modell története még 2001-ben indult, a Nutella néven futó tanulmánnyal, a végleges Orochi 2006-tól volt megvásárolható, nevét egy rettegett sárkányról kapta. A japán mitológia szerint az egyik első sárkányszerű teremtmény, Yamata-no-Orochi, egy hatalmas, fiatal nőket felfaló kígyó volt fejjel és nyolc farokkal. 

Az autó formája ehhez méltó, a tervezők nem akartak semmilyen közízlést kiszolgálni, magasról tettek a fanyalgókra. Nekik volt egy víziójuk, amit meg akartak valósítani, és tudták, hogy lesz vevő az őszinteségre. Mivel 2006-tól egészen 2014-ig készült a gép, tényleg igazuk lett, a japán belpiacon akadt fogékony közönség. 

A Toyota Camry 3.3 V6-os motorjával felszerelt, szárnyas ajtós hüllőt most a Liberty Walk vette elő, és adott rá sportosabb ruhát. A védjegyükké vált nagyobb nyomtávval, karosszériaszélesítéssel, hatalmas hátsó szárnnyal, és versenyautókat idéző festéssel.

Valljuk be magunknak: jól néz ki ez a tuningolt japán autószörny 1Valljuk be magunknak: jól néz ki ez a tuningolt japán autószörny 2Valljuk be magunknak: jól néz ki ez a tuningolt japán autószörny 3Valljuk be magunknak: jól néz ki ez a tuningolt japán autószörny 4