Az évek előrehaladtával turistalátványossággá nőtte ki magát az olaszországi Conegliano egyik utcájában az a Lancia Fulvia, ami már 47 éve parkol mozdulatlanul. Habár sokan személyesen is felkeresték, a Google Maps utcanézetén látogatták meg a legtöbbször az 1961-es évjáratú szedánt.

Tulajdonosa, a 94 éves Angelo Fregolen feleségével, Bertillával üzemeltette az alábbi térképnézeten is látható újságosstandot, a Fulvia pedig szintén kivette részét a vállalkozásból, mivel a férfi annak csomagtartójában tárolta a később eladásra kínált lapokat, tehát főként raktárként funkcionált.

Fregolen 1962 óta használta az autót, majd tizenkét évvel később, nyugdíjba vonulásakor parkolt le vele végleg, és csak néhány hete mozdították el a helyéről. Október 20-án ugyanis a helyi önkormányzat elszállíttatta, hogy a padovai Moto d’Epoca autókiállításon csodálhassák meg az érdeklődők.

Egy helyi veterán autósklub közreműködésével a szebb napokat is látott Fulviát a rendezvényt követően restaurálják, és egy iskola mellett állítják ki, méghozzá úgy, hogy tulajdonosaik az ablakukból nézhessék, ahogy az azzal fotózkodó turistákat is.

Autósportos érintettsége révén önmagában is nevezetes modell a Lancia Fulvia, amióta 1972-ben megnyerték vele a nemzetközi ralibajnokságot.