Nehéz megérteni azt az embert, aki a képeken látható Toyota GT86-ost átalakította. Valószínűleg ő is tisztában volt vele, hogy attól még senki sem fogja méregdrága Lamborghininek nézni az ismert formájú, elérhető árú japán kupéját, hogy a Toyota-emblémákat Lamborghini-jelvényekre cseréli rajta, illetve az eredetileg fekete autót mustársárga-metál fóliával vonja be.

Persze ne legyünk igazságtalanok, mert a gyári kipufogót is alacsony ellenállású Invidia sportkipufogóra, a 17 colos gyári alufelniket 18 colos, fekete aftermarket darabokra cserélte, és beépített egy nagyteljesítményű Punch audiorendszer is, termetes mélyládával a csomagtartóban.

Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 1
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 2

Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az

Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 12
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 13
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 14
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 15
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 16
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 17
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 18
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 19
Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 20
Fotó megosztása:

A lakótelepi stílus a sötétített hátsó lámpákkal, a műanyag szemöldököt viselő fényszórókkal és a gördeszka-ugratónak is beillő, utólag vásárolt hátsó szárnnyal válik teljessé. Szerencsére a belső tér nagyjából megúszta az átalakításokat, csak a használat nyomai láthatóak rajta, a kocsi ugyanis már 60 ezer kilométert futott.

Tuningmentes a kétliteres, szívó boxermotor is, amely – amerikai kivitel lévén – 205 lóerőt és 211 Nm-t képes a hátsó kerekekre küldeni. Aki felnyitja a géptetőt, annak azonnal szemet szúrhat a pirosra festett motor, viszont csak egyetlen nem gyári alkatrészt láthat: az akkumulátorhoz csatlakoztatott kábelt, amely valószínűleg a mélynyomót látja el árammal.

Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 21

Ilyen, ha Lamborghininek képzelnek egy Toyotát, de nem az 22

26 500 kanadai dollárt, azaz 6,35 millió forintot kérnek a tulajdonos által csak Toyoghininek nevezett autóért, a kereskedő a hirdetés leírásában őszintén bevallja, hogy a portékája valójában nem Lamborghini, mintha nem lenne bárki számára egyértelmű ez a tény…