Márciusban még arról írtunk, hogy Ken Block egy Škoda Fabia R5 volánja mögött erősíti az amerikai ralik világát, azonban tegnap hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Block az Audi partnereként folytatja tovább pályafutását. Erről készült is egy hangulatos kis videó, aminek köszönhetően alig várjuk, hogy milyen közös projektbe kezdenek a német gyártóval. 

 

11 évig tartott a Ford és az amerikai drifter együttműködése, amely olyan csodálatos verdákkal örvendeztette meg az autóbuzéria világát, mint például a Hoonifox vagy a Hoonicorn, melyeket számos Gymkhana-videóban láthattunk. Ennek az útnak azonban most vége, Block hivatalosan is az Audi Motorsporthoz igazolt.

Tegnap az instán is megosztott egy sejtelmes fotót a sztárpilóta, amelyen azért már látni az ikonikus Audi Quattro S1 orrát.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ken Block (@kblock43) által megosztott bejegyzés

2,2 liter, 5 henger, 20 szelep, és egy őrült turbó. Ebből kerekedik 572 lóerő, és 615 Nm nyomaték, amivel úgy csúszik keresztbe aszfalton a német vas, mintha csak murva lenne. Reméljük, mutat néhány trükköt ezzel az autóval a jövőben Ken Block.