Bármilyen hétköznapi autó esetén ez egy teljesen átlagos, balul elsült parkolási szituáció lenne, amire nem is fordítana figyelmet a publikum. Más azonban a helyzet, ha az autó nem is annyira hétköznapi, ami a 8,0 literes, W16-os motorral szerelt, 1500 lóerős Bugatti Divóról bátran elmondható.

Egy ilyen esetnél az ár sem elhanyagolható szempont, márpedig az összesen 40 példányban legyártott, francia szuperautó nem filléres mulatság. 6 millió dollárt ér, ami átszámítva 1,7-1,8 milliárd forintnak felel meg. Ezen a ponton pedig megmutatjuk, ahogy egy ilyen Divóval nekitolatnak egy Mercedes CLS-nek parkolás közben…

Valószínűleg a sofőrnek nem jutott eszébe tolató- és parkolókamerára, illetve a hátsó érzékelőkre támaszkodnia, ha már önerőből nem sikerült egy akkora helyre beállnia, ahová még egy kisteherautó is kényelmesen befér. Végül a párizsi luxusszálloda egyik dolgozója segített emberünknek, miután alaposan felmérte a terepet, nehogy az asszisztálásával okozzon még nagyobb kárt.

Nem tudni, mennyire sérült meg a Bugatti, már ha egyáltalán megsérült, de mivel szénszálból készült a karosszériája, a legkisebb karcolás javíttatása is sokba kerül… Gyanítjuk, legközelebb százszor jobban oda fog figyelni a sofőr, mielőtt hasonlóra adja a fejét.