Csúnyán megtörtek egy tavalyi évjáratú Corvette Stingray-t az észak-karolinai Greenville-ben, de ami a történetben igazán bizarr, hogy azután következett be a baj, hogy tulajdonosa már túladott rajta.

Megszólalt a WITN-nek nyilatkozva Spencer Everette, aki elárulta, hogy a 11-es számú autópályára felhajtva veszítette el uralmát sportautója felett. Egy videofelvétel tanúsága szerint a C8-as Corvette miután leszaladt az útról, hosszasan csúszott az útmenti füves területen, végül az oldalára borult.

Hétfő délután, a mentőosztag érkezésekor még mindig az oldalára borulva rostokollt az út mellett a 6,2 literes V8-as motorral szerelt, fehér Corvette, amiből úgy mászott ki Everette. Egy vontatóautóval viszonylag hamar a kerekeire állították a közel 500 lóerős sportkocsit.

A baleset körülményei egyelőre homályosak, de minden jel arra utal, hogy komolyabban sérült az autó mindkét oldala, emellett a keménytető sem látható már a képeken.

Másnap adta volna át a kulcsokat, de így nemcsak a C8-asok iránt megnövekedett kereslet alapján feltételezhetően komoly profit úszott el egy hibás döntésből kifolyólag, de Everette kifogásolható vezetése miatt a hatóságok látókörébe is került.