Egy kínai hölgy szakított barátjával, és nem épp békésen váltak el, ezért a nő úgy akart bosszút állni, hogy kibérelte volt párja autóját, hogy azzal átmenjen néhány piros lámpán és jól megbírságolják a férfit. A terv csaknem tökéletes volt, egyvalamire azonban nem gondolt.

A dühös nő megkért egy idegen férfit, hogy bérelje ki volt barátja Audiját (így nem derül fény arra, ki akarja bérbe venni igazából a járművet), amit rendszeresen megosztott másokkal egy car sharing szolgáltatáson keresztül. A nő egy randit is felajánlott az idegennek, ha segít neki, az idegen pedig segített. Kibérelte az Audit és átadta a hölgynek, aki autókázott egy kicsit a városban: 

49 piros lámpán hajtott át, jóval a megengedett sebesség fölött!

Azzal azonban nem számolt a nő, hogy a car sharing szolgáltatásnál bizony az fizeti a bírságot, aki bérbe vette az autót. Szóval az Audi tulajdonosát semmiképp nem büntették volna meg, sőt a helyi  közterületfelügyelet kiszúrta a dolgot, és amikor már jó sok piroson ment át az autó, azonnal értesítették a rendőrséget, hogy itt valami nincs rendben. A rendőrök hamar megtalálták az autót és vezetőjét, akit őrizetbe vettek és az idegen férfit is elfogták, holott őt is átverte a nő, mert azt nem árulta el neki, miért akarja az autót.