A BMW mai modern dizájn irányvonalát nézve egyre csábítóbbak a kilencvenes évek elegáns, egyszerű, sallangmentes formái. A korabeli zászlóshajó, az E38-as kódjelű hetes BMW a maga minimalista hangulatával frissnek hat az ezer helyen tört, puffasztott, ívelt, ráncolt karosszériájú utódok között.

Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 1

Mondhatjuk, hogy kár hozzányúlni, sokan mégis megteszik, az eredmény pedig néha a fájdalmas tuning kategóriába esik. Erre példa a képeken látható BMW 740i, ami kapott puffasztott lökhárítót hanyagul felcsavarozva, pár M3-asra utaló kamu légkilépő nyílást, hátul pedig kisplasztika került a csomagtérfedélre.

Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 2Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 3

Talán a belsővel még jobban elbántak, a krómozott bukócsöveknél talán az utasoldalon a lábtérbe épített mélynyomó furcsább. A négy nagy képernyőt és a furcsa utólagos kapcsolókat pedig a Knight Rider sorozat K.I.T.T-je inspirálhatta.

Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 4Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 5Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 6Egy lakótelepi Knight Rider veszett el ebben az öreg BMW-ben 7