A BMW 3-as széria E36 kódjelű generációja a kilencvenes évek pazar hangulatát idézi meg. Élénk benzinmotorjai, a kevés elektronika, a hátsókerék-hajtás és a lerobbant állapotú darabok alacsony ára vásárlásra csábít, de ezekre a projektekre általában a vételár többszörösét kellene rálocsolni.

Ez viszont általában elmarad, és van, amikor a tákolás olyan szintre ér, hogy a végső mű szinte könyörög a prés után. Erre elszomorító példa a képeken látható, román rendszámú darab. Már kívül is akadnak megdöbbentő részletek, a karosszéria a szokásos helyeken rohad, de vannak fájdalmas nyomai a javításnak. Facsavarból több van benne, mint egy kutyaólban, de az igazi ámokfutás a beltérre maradt. A középkonzol maga az őskáosz, ezt visszaállítani gyári állapotra már komoly kihívás, nem csak a rádió fejegységét kell cserélni.

Ez az öreg BMW E36 mutatja, milyen csúf véget érhetnek klasszikus típusok 1Ez az öreg BMW E36 mutatja, milyen csúf véget érhetnek klasszikus típusok 2Ez az öreg BMW E36 mutatja, milyen csúf véget érhetnek klasszikus típusok 3Ez az öreg BMW E36 mutatja, milyen csúf véget érhetnek klasszikus típusok 4Ez az öreg BMW E36 mutatja, milyen csúf véget érhetnek klasszikus típusok 5