Rob Dickinson, a Catherine Wheel rockzenekar egykori énekese 2009-ben alapította a Singert. Ez az a Los Angeles-i vállalat 964-es Porschékat alakít át úgy, hogy egyszerre nézzenek ki két generációval korábbinak és egyúttal kicsit modernnek is. A hozzájuk érkező autókat teljesen lecsupaszítják, hogy aztán az alapoktól építsék újjá a 911-est. Minden darab teljesen egyedi kreáció, és mindegyiket a megrendelő igényei szerint alakítják ki.

A munka egy vállalható állapotú 911-es felkutatásával kezdődik. A beérkező autót atomjaira szedik szét, a karosszériát megtisztítják, megerősítik, és alapos festéssel kezdik az egyedi alkatrészek beszerelését. 

Az utóbbi években annyi ilyen egyedi Porsche 911 született, hogy a korai darabok már a használt autók piacán is feltűntek. Természetesen nem egy murvás udvaron valahol Alsóröcsögén, hanem árverési oldalakon, hiszen egy ilyen egyedi gép értéke nem zuhan túl sokat a megtett kilométerek számával.

A képeken látható darab a “Brooklyn Commission” névre hallgat, és 2021-ben ez volt a cég által összerakott nyolcadik autó. “Linder green” fényezése mellé lila Alcantara-belteret, Öhlins felfüggesztést, és négypontos biztonsági övekkel szerelt, pályanapokra tervezett üléseket kapott.

3,8 literes boxermotorját a Cosworth izmosította 370 lóerőre, ami hatsebességes manuális váltón keresztük jut a hátsó kerekekhez. 

Az autó szűk 15 ezer kilométert futott eddig, de kitűnő állapotához nem férhet kétség, ahogy a csillagászati vételárhoz sem, jelenleg 182 millió forinton áll a licit, és van még három nap a leütésig.Ez az egyedi Porsche 911 használtan is megér 180 milliót 1Ez az egyedi Porsche 911 használtan is megér 180 milliót 2Ez az egyedi Porsche 911 használtan is megér 180 milliót 3Ez az egyedi Porsche 911 használtan is megér 180 milliót 4Ez az egyedi Porsche 911 használtan is megér 180 milliót 5Ez az egyedi Porsche 911 használtan is megér 180 milliót 6