Bizarr fényképet osztottak meg a Redditen, melyen egy, funkcióját tekintve újragondolt Nissan 350Z látható. Talán eddig nem is gondoltunk volna arra, hogy valakinek eszébe jut a 3,5 literes, V6-os szívómotorral szerelt, közel 300 lóerős sportkupét quadszállításra használni.

Szokatlan szerepében egy egyesült államokbeli szupermarket parkolójában fényképezték le, s habár a sofőr gondosan, kartonpapírokkal próbált ügyelni arra, hogy a gumik ne tegyenek kárt a piros karosszériában, elképzelhetetlen, hogy ne nyomódott volna be a több száz kilós quad súlya alatt.

Koppan az állad, ha meglátod, mire használtak egy Nissan 350Z-t 1

Ki is lehet szúrni a képen, hogy a hátsó felfüggesztést mennyire lenyomja az autó hátsó részére feltámasztott, majd hevederekkel lekötözött quad. Felmerül ugyanakkor a kérdés, mégis hogy került fel a 350Z tetejére: a Carscoops feltételezése szerint ez egy targoncával lehetséges például.

Hogy mennyire hányatott napjainkban a Nissan 350Z-k sorsa, jól mutatja, hogy nemrégiben egy másik példány egy elég durva baleset áldozata lett, viszont legalább a sofőrt és utasát is megvédte.

Azt pedig korábbi összeállításaink egyike is alátámasztja, hogy nem ez a sofőr az egyetlen, aki látszólag nem ismer lehetetlent, ha fuvarozásról van szó.