A Halálos Iramban-mozisorozat már rég elhagyta az autós-üldözős-bankrablós vonalat, ez már egy élőszereplős videójáték, amit épp nem mi irányítunk. A kilencedik rész második előzetese legalábbis ezt sejteti. 

Minden másodperc tömény akcióval fog telni, a töltelék időben pedig szúrós tekintettel néznek egymásra a harcoló felek, vagy elejtenek pár egysoros poént. 

A látványfokozás pedig végre elért arra az abszurd szintre, ami eddig csak visszatérő viccek alapanyaga volt. Igen, a Fast 9 tényleg az űr felé készül, legalábbis erre utal az előzetes pár utolsó másodperce. 

Akció tehát lesz, visszatérnek a nagy nevek, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, és Charlize Theron is felbukkannak, a külön utakat járó, és külön filmet kapó Dwayne Johnson és Jason Statham viszont kihagyják ezt a futamot. A rendezői székbe pedig a Halálos Iramban veteránja, a harmadik, negyedik, ötödik, és hatodik filmet jegyző Justin Lin ül.

A filmet az Egyesült Királyságban és Grúziában forgatták, Tbiliszi útjain tűnt fel Toretto 1970-es fekete Dodge Chargere, valamint az új Toyota Supra is, bemutatója június 25-én lesz.