Apocalypse Hellfire 6×6, vagyis az Apokalipszis Pokoltüze 6×6. Ez a név tökéletesen illik a képeken látható, hatkerekű, Jeep Gladiator alapokra épített szörnyeteghez. Hol máshol születhetett volna egy ilyen eszement autó, mint az aligátorok, a füllesztő hőség, és az agyakat tüzelő különféle szintetikus porok Mekkájában, Floridában. 

A hatkerekű masztodon mozgatásáról egy Dodge Hellcat V8-as 6,2 literes motorja gondoskodik 750 lóerővel, kerekei 40 (!) colosak, a szivárvány minden színében pompázó LED-sorok kerültek szerte a karosszériára. 

Baltaeső, bilincs, pokol, a sátán maga 750 lovon 1

Esztétikailag a fények mellett még az erőteljes, páncélozottságra hajazó acél kiegészítő elemek dobják fel a külsőt, agresszív filmes főgonoszok mellé is tökéletesen illene a végletekig felpaprikázott Hellfire 6×6.

Baltaeső, bilincs, pokol, a sátán maga 750 lovon 2

Filmbe illő a különleges felszereltség részeként beépített két nagy teljesítményű csörlő is, elöl 4,3, hátul 5,5 tonnás került beszerelésre, így ez a gép tényleg elhúz bármit. 

Baltaeső, bilincs, pokol, a sátán maga 750 lovon 3

Ezt a guruló túlzást 55 millióért veheti meg bárki az átépítést végző műhelytől, és a képek alapján több verzió is épült már, tehát ennek az autónak valódi piaca van. 

Baltaeső, bilincs, pokol, a sátán maga 750 lovon 4