A szörnyű balesetet egy lakóépület biztonsági kamerája rögzítette. A felvétel bal oldalán látni, ahogy a repülőgép elsodorja az autót, majd az út lángtengerré változik.

 

A Pembroke Pines-i tűzoltóság a CBS körzeti híradásának azt közölte, a kisgép felszállás után szinte azonnal zuhanni kezdett, majd végül egy lakóövezetbe csapódott. Az autóban egy nő és egy gyerek ült, őket egy közeli kórházba szállították. A gyermek később belehalt sérüléseibe, a repülő pilótája és utasa a helyszínen életüket vesztették. A baleset körülményeit még vizsgálják a hatóságok, de feltehetően a gép hajtóművével lehetett gond.

Nemrég Livermore (USA, Kalifornia) közelében hajtott végre kényszerleszállást egy Mooney M20E típusú kisgép. Pilótája elmondása szerint amint elérte a repülő az 500 lábas magasságot, problémák léptek fel, és kénytelen volt letenni valahova a gépet. Az autópálya tökéletes választásnak tűnt, leszámítva azt a Lexust, amely vélhetően meglepődött a magasból jövő forgalommal, mely útjába került. A két jármű egymásnak ment, a Lexus tolta még pár méteren keresztül a gépet, majd megálltak. Szerencsére senkinek sem esett baja.