A CTV News beszámolója szerint két sofőr is ugyanabba a hibába szaladt bele: néhány nappal ezelőtt Montreal egyik utcáján megnyílt a föld, és úgynevezett víznyelő alakult ki. Azonnal lezárták az utat, ám mire munkához láthatták volna, egy kanadai hölgy belehajtott az autójával.

Az esetet a helyszínen tartózkodó tévéstáb rögzítette:

Idiot passes through roadblock, falls in sinkhole, and busted after 8 o’ clock curfew gets 4000$ in fines right in front filming TV crew. from r/IdiotsInCars


Állítása szerint sürgős volt neki, ezért nem kerülte ki az útlezárást, azonban, mint az látható, így csak jókora bajba keverte magát. Ugyanis miután az eset a hajnali órákban történt,

az este 8 órától életbe lépő kijárási tilalmat is megszegte, kihágásaiért összesen 4000 kanadai dollárt, vagyis közel egymillió forintot kellett fizetnie.

Egy órával a történtek után egy férfi is hasonló mutatványt hozott össze, ő viszont valamivel olcsóbban megúszta, mert nem akadályozta a rendőri intézkedést, így „csak” 3510 kanadai dollárral (kb. 860 ezer Ft) könnyült a pénztárcája.

Mindkét autós örülhet azonban annak, hogy komolyabb baja nem esett, mert veszélyes egy ilyen víznyelőnek még a közelébe is menni, ugyanis több tíz méterre is beszakadhat.