Kétségkívül feltűnő jelenség, ha egy Ferrarival húznak el mellettünk; bizonyára sokunkkal fordult már elő, hogy megfordultunk az utcán egy-egy olasz sportkocsi láttán. Törökországban emberünk telefont is ragadott, amint meglátott egy Ferrari 458 Italia Spidert, de ő sem gondolta volna, hogy épp egy felsülésnek lesz szemtanúja.

Az eset a napokban történt, és mint az a felvételen is látható, a fekete 458-as az autómosóból kihajtva egy kövér gázzal akarta elkápráztatni a videó készítőjét, de túl kövérnek bizonyult az a gáz. Elveszítette az irányítást az autója felett, így előbb a hátuljával, majd az elejével csapódott a padkán, amin aztán fenn is akadt.

Nem is a rutintalan kezeknek találták ki a Ferrarit, könnyen el lehet veszíteni az irányítást egy olyan autó felett, amit egy 562 lóerős, 4,5 literes és V8-as motor hajt. Ha sikerül megzabolázni, 0-ról 100-ra 3,4 másodperc alatt gyorsul, csúcssebessége pedig 330 km/óra.

Homályosak ugyanakkor a kínos eset körülményei: egyelőre az sem tisztázott, hogy az autó tulajdonosa vagy a mosó egyik alkalmazottja vezette-e ezekben a másodpercekben a 458 Italia Spidert, de a legtöbben az előbbit tartják valószínűnek. Akárhogy is van, a tanulság egyértelmű: lehet szuper kocsink, kimagasló vezetői képességek nem járnak hozzá.