Alig használt Subaru Impreza WRX STi eladó 2002-ből. Két eddigi tulajdonosa mindig babusgatta, keveset futott, nem volt kínozva, hajtva. Nagyjából ilyen felvezetéssel árulja Ken Block egyik első, legendás autóját. 

Természetesen ez a gép kapott az élettől, éles ralifutamokon indultak vele, Ken Block ezzel nyerte első tengerentúli versenyét, valamint ezzel ugrott 52 métert egy televíziós műsor kedvéért. Bár a gép 2002-es, de az átépítések során megkapta a 2006-os ráncfelvarrott verzió külsejét.

Eladó Ken Block megkímélt állapotú, rekorder Subaru Imprezája 1

A módosításokat az Egyesült Államok legprofibb Subaru műhelye végezte el, többek között ők építették a Gymkahana sorozatot átvevő Travis Pastrana új Imprezáját, és a Subaru Rally Team USA autóit. 

Eladó Ken Block megkímélt állapotú, rekorder Subaru Imprezája 2

Az autóra hamarosan árverésen lehet majd licitálni, ami előtt remélhetőleg kap még egy műszaki átvizsgálást, mert a műszerfalra ragasztószalaggal felnyalt felirat szerint még lyukas az üzemanyagtank, ami azért felvet kérdéseket a Subaru állapotával kapcsolatban.

Eladó Ken Block megkímélt állapotú, rekorder Subaru Imprezája 3Eladó Ken Block megkímélt állapotú, rekorder Subaru Imprezája 4