Ha a hasonlóság mértékét vetjük össze az árkülönbséggel, akkor egész jól áll ez a Pontiac Fiero alapokra épített Ferrari F40-es. Mert az eredeti 300 milliós árához mérve potom pénzért kapunk valamit, ami messziről, sötétben kiköpött F40-es. 

A másolat az USA-ban, egészen pontosan a Colorado állambeli Denver városában található Worldwide Vintage Autos nevű cégen keresztül vásárolható meg.

A Pontiac Fiero gyári V6-osa helyett egy 6276 köbcentis, V8-as szívómotor található az ülések mögött, így a középmotoros elrendezés adott, akárcsak az F40 esetén. Csakhogy az arányokat az igyekezet ellenére nem sikerült egy az egyben lemásolni. 

Leginkább a hosszúra nyújtott orr árulkodó, de közelebbről nézve minden részletről ordít, hogy kamuról van szó. Belül pedig teljesen lehull a lepel, az eredeti utasteret meg se próbálták Ferrari-hangulatra átfazonírozni. 

Viszont az árra visszatérve: ez a Pontiac közel negyvenháromszor olcsóbb, mint az eredeti, ennyi pénzért ennél jobb Ferrari F40-másolatot földi halandó nehezen állít négy kerékre.  

Ilyen Ferrari F40-est lehet kapni 7,4 millió forintért 1Ilyen Ferrari F40-est lehet kapni 7,4 millió forintért 2Ilyen Ferrari F40-est lehet kapni 7,4 millió forintért 3Ilyen Ferrari F40-est lehet kapni 7,4 millió forintért 4