A vidéki utak megszokott szereplője a mindenre bevethető, praktikus egytengelyes kerti kistraktor. Mozgásban tart embert, árut, szerszámot, de nagy hátrányuk, hogy széltől, esőtől a legritkább esetben vagyunk védve.

Ennél a Suzukiból született csodánál nincs menőbb kerti traktor 1

Erre talált megoldást Attila, aki nagybátyja bontásra ítélt Suzukiját használta fel, és magasabb szintre emelte a kerti traktorozás komfortját. A kibővített kabinban elfér a fűkasza, és találkozókon sem utolsó látvány az egyedi építés. Tulajdonképpen ez volt a fő cél, egy vidám látványosság létrehozása. Tavaly május elsején lett volna a debütálás, de jött a koronavírus, ami keresztülhúzta a számításokat. 

Ennek ellenére a Facebookon megtalálta a közönségét, az egyedi gép pedig egyedi elnevezést is kapott: Pullman kocsi.

Ennél a Suzukiból született csodánál nincs menőbb kerti traktor 2

“300 köbcentis, 6 lovas benzinmotor, 4 sebesség előre 1 hátra. Differenciálműves hajtómű. Rugózott pilótaülés, finoman párnázott utasülés a kupéban. Kinyitható ajtók, ablakok letekerhetők, valamint mindig az évszakhoz alkalmazkodó klíma. Ebben a kategóriában kiemelkedő felszereltséget képvisel. Ezért az elnevezés: Pullman kocsi.” 

 

Ennél a Suzukiból született csodánál nincs menőbb kerti traktor 3Ennél a Suzukiból született csodánál nincs menőbb kerti traktor 4