Biztosan örökké emlékezni fog az Alabamában élő Rick Joyner nevelt fia első autójára. A férfi úgy gondolta, meglepi nevelt fiát egy verdával, és egészen a Tennessee állambeli Nashville-ig utazott a négykerekűért. Egy Ford Taurusra esett a választása, melyet a rendőrség korábban drogfutároktól foglalt le, és később elárverezték.

A vásárló biztos, ami biztos, azért rákérdezett, hogy nem lesz-e abból baj, hogy ő egy ilyen előéletű autót vásárolt nevelt fiának. “Nem kell aggódni” – válaszolták a hivatalos szervek, hozzátéve, hogy minden, amit találnak az autóban, az az övék.

Autót vett a rendőröktől, kellemetlen meglepetés fogadta 1

A meglepetés már otthon, Alabamában jött: az apa és nevelt fia a Taurus csomagtartóját felnyitva találtak valamit, amit a rendőrök nem vettek észre. “Elkezdtük kipakolni a holmikat a csomagtartóból, és megláttam egy bevásárlószatyrot. Két csomag volt benne, erősen körberagasztva. Néztem és arra gondoltam, hogy ez nem néz ki jól” – mondta a vevő.

Autót vett a rendőröktől, kellemetlen meglepetés fogadta 2

Mint a rendőrségi vizsgálatok után kiderült, az 500 dollárért (150 ezer forintért) vásárolt autóban két téglatest két kiló heroint tartalmazott, melynek utcai értéke 200-300 ezer dollár (60-90 millió forint). “Biztosan emlékezni fogok erre életem végéig” – mondta a fiú, aki megkapta az autót – immár a drog nélkül.