Lassan kötelező program lesz levakarni a tél mocskát, autóink számára is itt a megtisztulás, újjászületés ideje. Az alapos mosás több buktatót rejt, és aki őrült módjára, fejetlenül vág bele, az nagyobb károkat okozhat, mint pár felületi karcolás.

Összegyűjtöttünk pár borzasztó jelenetet nektek:

Az első videóban az autó csomagtérajtaja bánta a dolgot. Nem biztos, hogy emberi hiba okozta a bajt, lehetséges, hogy véletlenről van szó, akár több opció is szóba jöhet: 

1.- A tulaj odakint várt, amíg szépül az autója és közben véletlenül megnyomhatta az autó távirányítóján a csomagtérnyitó gombot.

2.- A kefe is benyomta valahogy a csomagtérnyitó gombját, vagy a láblóbálsó érzékelőt zavarta meg, ami érintés nélkül nyitja a csomagtérfedelet.

Nézd meg a videót:

a videó a hirdetés után indul

De akad még hasonló videó bőven, amin katasztrófába fullad a mosás. Az Egyesült Államokban, Louisiana államban dolgozó férfit az autómosó egyik kegyetlenül pörgő keféje kapta el. Akár egy aligátor, megragadta, és forgatni kezdte áldozatát, a jelenetet pedig végig vette a mosó térfigyelő kamerája.

 

Ha nem megy biztosan a pedálok kezelése, az okozhat gondot bárhol, pláne ilyen szűk helyen. A mosó dolgozója intett hogy, állj, erre az autós kövér gázt adott, és elszabadult a káosz. Vélhetőleg összekeverte a pedálokat.

Ennek a sofőrnek sikerült megúsznia a mosót, de a kiállás feladta a leckét. Az eredmény itt is fájdalmas: