Elképesztő színek közül választhatott az, aki a ’90-es években volt annyira szerencsés, hogy M3-as BMW-t rendeljen. Ott az élénk Dakar sárga vagy a klasszikus Estoril kék, valamint személyes kedvencem, a Techno Violet. De mind szinte láthatatlanná válik, ha megjelenik minden idők legzöldebb M3-as BMW-je, amit még este is csak három napszemüvegben nézegetnék.

A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 1
A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 2

A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba

A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba

A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 8
A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 9
A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 10
A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 11
A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 12
Fotó megosztása:

Mintha elszabadult volna a Photoshop, pedig ez teljesen gyári fényezés. Hárman vállalták csak, hogy még a Holdról is látszik majd az M3-asuk, és valószínűleg mind közül ez itt a leginkább csíramentes példány. 25 éven keresztül állt egy temperált garázsban, Ausztriában, és amint legálissá vált az importja Amerikába, már pakolták is fel a hajóra. Közel 30 millió forintnyi pénzért biztosan akad majd olyan elszánt gyűjtő, aki lecsap az európai specifikációs M3-ra.

A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 13

Harsány zöld cérnával varrták meg a Vader sportüléseket, és az egész autó tényleg úgy néz ki, mintha friss volna. De a ritkaságán felül a motorja miatt lehet igazán érdekes az amerikaiaknak. Ilyet ugyanis ők az eltérő károsanyag-kibocsátási előírások miatt nem kaphattak. Az S50 kódú szívó sorhatos 321 lóerőt (236 kW) ad le 7400-nál, ezzel szemben az amerikai M3-asok 240 lovasak. Eltérőek a fékek és a futómű beállítása is. Szóval ez nem csak kívülről egy M3-as, hanem a technika is hegyesebb.

A mentazöld M3-as BMW beleég a retinádba 14