Rövid, de brutális videót tett közzé egy autóbalesetről egy dél-afrikai újság. Egy helyi kisvárosban Makhandában (korábbi neve Grahamstown) történt a baleset november 3-án, kedden éjszaka. A rendőrség egyelőre nyomoz az ügyben, de annyi egyértelműnek tűnik, hogy a vezető túl nagy sebességgel érkezett a körforgalomhoz.

A rézsű megdobta az autót, amely a levegőbe emelkedett, majd a repülés után csapódott vissza földre és ütközött egy kápolna falának. Az egész jelenet annyira szürreális a szikrákkal a 3-4 méter magasan repülő autóval, mintha csak a Halálos Iramban legújabb részét forgatták volna.

a videó a hirdetés után indul

 

Úgy tudni, a kocsit egy szolgálaton kívüli katona vezette, akinek az állapotát a helyszínen stabilizálni kellett. A helyi rendőrség a sofőr állapotáról annyit közölt, hogy erősen vérzett és súlyos sérülésekkel korházba szállították, de eszméleténél volt. Az autó is jelentősen károsodott.

Őrült repülést rögzített a kamera Afrikában 1

Sajnos nem ez a sofőr volt az egyetlen, aki az elmúlt időszakban egy körforgalomban került bajba. Tavasszal Lengyelországban történt egy nagyon hasonló eset:

Októberben egy sportautó tulajdonosa mérte fel rosszul a sebességet és érkezett örült tempóban a körforgalomba: