Csupán néhány hetet kell aludnunk és végre kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 tényleg hozza-e azt a szintet, mint a CD-Projekt RED előző videojátéka, a Witcher 3. November 19-én végre elmerülhetünk Night Cityben, de mielőtt ezt megtennénk, a készítők most megmutatják, hogy milyen járművekkel verethetünk a bűnös városban.

A videó alapján igencsak hasonlít a játék egy sci-fi GTA-ra, amit egyáltalán nem bánunk, és az autók, motorok, teherautók is legalább annyira változatosak.

 

A járművek modellezését, fizikáját, menettulajdonságait és hangját a legapróbb részletekig kidolgozták, méghozzá valóságos autókat véve alapul. A “hogyan készült” szintén látható a videóban.

Csak egy apró részlet a sok közül: Keanu Reeves karakterének autóját, Johnny Silverhand Porsche 911-ének ablaklehúzási hangját is az igazi autóról vették fel spéci mikrofonok segítségével. Ez a verda egyébként egy 1977-es 930-as Porsche, amely a játékban pontosan a 100. évét fogja taposni.

Itt az összes jármű, amit a Cyberpunk 2077-ben vezethetünk 1

Ez az autó lesz az egyetlen, amely hivatalos licensz alapján szerepel majd a játékban, a többi jármű külső dizájnját a képzelet szülte.

De Keanu Reeves “szerepe” itt még nem ér véget, ugyanis a Cyberpunk 2077-ben az Arch Motorcycle modelljeivel lehet nyélgázon száguldani az autók között, és egész véletlenül Reeves ennek a motorgyártó vállalatnak a társtulajdonosa. Jó kis reklám lesz…

 

Ha pedig jobban képbe szeretnél kerülni ezzel a játékkal kapcsolatban, akkor nézd meg a hivatalos bemutatót.

 

Mennyire várod már a Cyberpunk 2077-t?
Nagyon, már alig bírom!
75% (189)
Semennyire
9% (22)
Mi ez a játék?
16% (41)