Az olasz Terlizzi városának egyik lakótelepén a tulajdonosok szeme láttára lopták el az autót fényes nappal, igen trükkös tolvajok. A rendőrség állítólag egy órán belül megtalálta a lopott autót, hála a felvételnek, amelyet a család egyik tagja készített az erkélyről.

a videó a hirdetés után indul

Nagyon kevés olyan hely van a világon, ahol ne jelentenének problémát az autótolvajok. Most összeszedtünk néhány olyan módszert, amit ha egyszer megtapasztal a pofátlan bűnöző, egy életre elmegy a kedve az autólopástól.

Lángszóró

Afrikában rengeteg olyan autólopás történik, hogy forgalomban, mondjuk piros lámpánál vagy parkolóházban sétálnak oda a járműhöz a tolvajok és fegyverrel fenyegetik a sofőrt, hogy azonnal szálljon ki az autóból. Ezt a piaci rést tömte be egy rafinált vállalkozó, állítólag több száz ilyen kütyüt rendeltek tőle.

 

Harcikutya az utastérben, vagy puma

Egy jól betanított kutyánál nincs jobb, bár a puma sem rossz. A tolvaj garantáltan át fogja gondolni, hogy érdemes-e ide beszállni.

 

Sokkoló ülések

Az emlékezetes átverős videóból ismert megoldás sem lehet rossz, csak valahogy automatizálni kell. Az ülésbe vezetett áram elég elrettentő lehet, azonnal kipattan a tolvaj.

 

Végül pedig…

Ha szerencsénk van, a tolvaj iktatja ki saját magát.

 

Ezek voltak 2019-ben a legnépszerűbb autók, amelyeket elloptak Magyarországon!