A Hartan céggel karöltve vetette meg lábát a nagy múltú német autógyártó a babakocsik piacán, és úgy tűnik, ebben is sikeresek, mivel bővül a paletta. Hamarosan elérhető lesz a hivatalos AMG jelzéssel ellátott babaholmi, amelyek természetesen az autókhoz hasonló kerekeket kapnak.

Sőt, a hátsó kerék mögé még egy féktárcsa imitáció is kerül, és ezen kívül a babakocsik mindent tudnak, amit ma egy ilyen eszköz tudhat. Moduláris felépítéssel készülnek a legjobb anyagokból, ha kell a széltől, ha kell a napfénytől védenek a lehető leghatékonyabb módon. 

Az AMG-tulajdonosokra gondolva pedig sikerült minimalizálni a méreteket is, a 69×58.5×31 centiméteres babakocsik beleférnek a sportosabb típusok csomagtartójába, és a tömeget sem növelik túlzottan, az egész csomag nem nyom többet 8,9 kilogrammnál. 

Gondol a családosokra a Mercedes, itt az első hivatalos AMG-babakocsi 1Gondol a családosokra a Mercedes, itt az első hivatalos AMG-babakocsi 2Gondol a családosokra a Mercedes, itt az első hivatalos AMG-babakocsi 3Gondol a családosokra a Mercedes, itt az első hivatalos AMG-babakocsi 4Gondol a családosokra a Mercedes, itt az első hivatalos AMG-babakocsi 5