Írhattam volna azt is, hogy ez a Ferrari megcsinálja a napodat. Vagy bármi egyéb erősen kattintásvonzó, blőd címet, mert ezt a gépet tényleg látni kell. Főleg most, 2020-ban, amikor teljesítményét tekintve sosem látott mélységbe zuhant az olasz Forma-1-es alakulat.

A Zaporozsec alapjaira épített vörös csoda egy lecsapásért üvöltő magas labda, mindenkinek ugyanazt juttatja eszébe. Miért nem ezzel a technikával indultak neki az idei évnek? A győzelemre ugyanannyi esélyük lett volna, mint az SF1000-essel. 

Félretéve a viccet, ez a komoly versenygép éppen eladó, az eredeti, 1979-es V4-es motorral, 42 lóerővel. Kihagyhatatlan ajánlat, potom pénzért, hiszen mindössze 3,8 millió forintnak megfelelő rubelt kérnek érte. 

Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 1Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 2Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 3Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 4Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 5Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 6

Ennél az F1-es Ferrari-replikánál meghökkentőbbet ma nem látsz 7