Egy amerikai, autófóliázással foglalkozó cég bejegyzéséből kiderül, hogyan lehet kitartó és céltudatos munkával egy eredetileg problémamentes Audi A5-ből rút rémséget gyártani. Hozzájuk már a károk javítására került a gép, amiről a fotók mesélnek a legbeszédesebben.

Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 1Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 2Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 3Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 4Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 5

Eredetileg egy folyékonygumi-festést kapott (plasti dip), amit valamiért mégis el akartak távolítani. Ekkor következett be a baj, mivel nem megfelelő technológiával próbálkoztak, a festékréteg csak foltokban jött le. Hogy elfedjék a problémát, úgy gondolták, még egy réteg gumifesték megfelelő megoldás lesz. Tévedtek, ettől lett igazi rút, ráncos rém az Audiból. 

A képeket feltöltő műhelyben most próbálkoznak a hibák kijavításával, homokfújással eltávolították a rengeteg festékréteget, gyakorlatilag a pőre lemezig le kellett csupaszítaniuk a karosszériát. Végül ezt a végeredményt sikerült elérniük, minimális költségből, valódi karosszériás munka, és a teljes javítás, fényezés nélkül, csak fóliázással.

Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 6Barbár tuning tette teljesen tönkre ennek az Audinak a fényezését 7