A fotót a győri Dunacenter közelében található benzinkúton készítette olvasónk. Ezzel a töltőegységgel szélvédőmosót tudunk tankolni járművünk tartályába és kártyával is fizethetünk a beépített terminálon keresztül.

Megkerestük e-mailben az automata üzemeltetőjét, hogy jobban képbe kerüljünk a dologgal kapcsolatban.

Új dolgot tankolhatsz több hazai benzinkúton 1

150 Ft/liter, ami nem elrugaszkodott ár, hiszen nagyságrendileg 500-700 forint között lehet vásárolni a nagyobb bevásárlóközpontokban 5 liternyi nyári szélvédőmosó folyadékot.

Van-e benne bogároldó és/vagy fagyálló adalék?

A termék speciális tenzideket tartalmaz, amelyek intenzív mosó hatásúak. Eltávolítja a makacsabb szennyeződéseket is (olaj, bogármaradványok). Ugyanakkor kíméli a lakkot, festéket és műanyag alkatrészeket. Az üveget csíkozásmentesen tisztítja, minden időjárási körülmény mellett biztosítja a zavartalan kilátást. Az ACE (Európai Automobil Klub) tesztjén 12-féle nyári szélvédőmosó termék között második helyezést kapott, amivel a “különösen ajánlott” kategóriába került.

Jelenleg fagyálló adalékot nem tartalmaz, mivel a terméket “nyári”, azaz fagymentes hónapokra fejlesztették ki. Szeptember második hetében fogunk átállni a fagyálló szélvédőmosó folyadék értékesítésére.

Saját folyadékot használnak vagy külső beszállítótól vásárolják?

Az automatát a Győri Szeszgyárral együttműködésben helyeztük ki. Az automatát és a folyadékot a Győri Szeszgyár Zrt. gyártja.

Hány liter fogy átlagosan egy héten?

A heti bemutatkozó átlagfogyasztás nagyságrendileg 150-200 liter, amely az automata egyediségének, környezettudatosságának és a minőségi szélvédőmosó folyadéknak is köszönhetően, rendkívül hamar népszerű lett a helyiek és a környéken lakók körében.

Tervezik-e, hogy a Dunacenter melletti kúton kívül, máshová is telepítenek ilyen automatát?

A pozitív visszajelzéseknek és fogyasztási adatoknak köszönhetően, tervben van a YouFill szélvédőmosó folyadék automaták országos kiterjedésű telepítése. Az új szolgáltatás egyedülálló „zöld” újdonság, amely egyszerű és cseppmentes töltést biztosít, továbbá csomagolásmentes pontként is funkcionál, amely az automata leglényegesebb tulajdonsága, létesítésének legfőbb célja.