Egyesek azt állítják, hogy egy Ferrari kizárólag pirosban az igazi. Mások viszont mernek új kombinációkban gondolkozni és olyankor akár ennyire elegáns autók is születhetnek, mint ez a GTC4 Lusso, amiből garantáltan nem jön szembe másik. Tulajdonosa a Ferrari Francorchamps kereskedésen keresztül rendelte meg, de azért személyesen is kiutazott a l’Atelier Ferrariba, hogy az autó minden apró részletét megtervezzék.

Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 1
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 2

Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso

Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso

Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 16
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 17
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 18
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 19
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 20
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 21
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 22
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 23
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 24
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 25
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 26
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 27
Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 28
Fotó megosztása:

125,5 millió forintot kérnek most az Art & Revsnél a 2018-as évjáratú, 2000 kilométert futott Ferrari GTC4 Lussóért, melynek csak opciós tételei több mint 40 millió forintot húztak ki az első gazdája zsebéből. A végeredmény viszont olyan lett, amire azt szoktuk mondani, hogy látszik rajta, itt a pénz mellé finom ízlés is akad. A fényezés a Verde Securo nevű sötétzöld árnyalat lett, amit arany dekorcsíkokkal és Ferrari-logókkal, valamint szintén arany felnikkel párosítottak.

Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 29

Csokoládébarna bőrbelső mellé a szokványos karbonbetétek helyett inkább matt lakkozású fát használtak. Visszatérő motívum az arany, az ülések közepét pedig – a karosszéria zöldjéhez passzoló – skót mintázatú szövettel húzták. Mivel a GTC4 Lusso a Ferrari túragépe, ezért ezt a tökéletes belteret akár négyen is élvezhetik. Akár pokoli gyors tempó mellett is.

Páratlanul csodálatos az egyedi Ferrari GTC4 Lusso 30

6262 köbcentis, 65 fokos hengerszögű V12-es motorja 690 lóerőt ad le 8000-es fordulaton, 5750-től pedig 697 Nm nyomatéka van. 3,4 másodperces 0-100-at tud és 335 km/óra a végsebessége. A GTC4 Lusso különlegessége, hogy a motor előtt is található egy váltó, mely az első kerekekhez osztogatja a nyomatékot. Így valósították meg az összkerékhajtást.