Egyes források szerint Wisconsin államban, míg mások szerint a texasi Dallasban rögzítették az alábbi felvételt, melyen egy nő nem sajnálja a benzint egy Jeeptől. A bökkenő csak az, hogy a fekete kapucnis pulóvert és maszkot viselő hölgy nem az üzemanyag betöltésére szolgáló nyílásnál matat kis piros kannájával, hanem a Cherokee hátsó ablakánál, melyet állítólag korábban egy baseballütővel betört.

Az ismeretlen elkövető az elérhető információk szerint azért tette ezt barátja autójával, mert megcsalta őt. A nő, miután megöntözte a hátsó ülést üzemanyaggal, begyújtotta a benzint. Nem számolt azonban a gyorsan párolgó folyadékkal, melynek gőze hamar kitöltötte az autó belsejét. Az elegy hatalmas robbanással gyulladt be, a hátsó ablakon kitörő lángok és a levegő szabályosan ellökte a nőt a Jeeptől.

a videó a hirdetés után indul

A bosszús nőnek szerencséje volt, hogy ilyen kevéssel megúszta az esetet, némi fájdalmon kívül a minden bizonnyal leégő szemöldökét sajnálhatja. Nem úgy az autónak, mely valószínűleg percek alatt hamuvá vált.