A Mazda MX-5-ös harmadik generációját 2005-től 10 éven át gyártották és ez is pontosan azokkal a jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi Miata, csak kicsit súlyosabb formában. A dizájn is jól felismerhetően barátságos maradt, de ez nem mindenkinek jön kapóra, nekik szól a japán Ducks-Garden (igen, ez a nevük) csomagja, ami kicsit morcosabb és retrósabb arcot ad a Mazdának.

Az egészben talán a legfurcsább, hogy a magas orr ellenére megmaradt az eredeti gépháztető, ami így pár centivel lejjebb nyúlik. Az ajtók után pedig kis szélesítéssel következik a hátsó sárvédő. Az autót Nightingale-nek nevezték el, ami magyarul fülemülét jelent. Igen, a légykapófélék családjába tartozó énekesmadár faj után kapta nevét.

Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 1
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 2

Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz

Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 10
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 11
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 12
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 13
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 14
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 15
Itt egy nehezen emészthető tuning Mazda MX-5-öshöz 16
Fotó megosztása:

Az autót ebben a formájában még 2017 januárjában mutatták be a Tokió Autószalonon és valamivel több mint 3 millió forintnak megfelelő összegért árulják a csomagot.

Eddig senki sem rendelt az elöl 60-as évek kisebb izomautóira emlékeztető, hátul már inkább ferraris jegyeket hordó karosszériából. A hajtáshoz nem nyúltak, tehát megmaradt az 1,8-as vagy 2,0-es négyhengeres, szívó benzinmotor és a hátsókerék-hajtás.

a videó a hirdetés után indul