Guglielmo Marconi Nobel-díjas fizikusról és feltalálóról kapta nevét Olaszország hetedik legnagyobb forgalmú reptere, mely Bologna városától 6 kilométerre található. 2016-ban a reptéren 7 680 992 utas fordult meg, melyek 75%-a külföldi és csak keveseknek tűnhetett fel, hogy olykor az érkező repülőket egy Lamborghini Huracán fogadja.

Régóta működik együtt a reptér és a Sant’Agata Bolognese-i gyár, most pedig frissítették a gépparkot a Lamborghini Huracán Evo-ra. Az 5,2 literes, szívó V10-es motor ebben 640 lóerős teljesítményét 8000-nél adja le és 600 Nm nyomatéka van 6500-tól. 2,22 kg/lóerő a súly-lóerő aránya.

2,9 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100-ra, további 6,1 másodperc alatt pedig eléri a 200-at is. A Huracán Evo végsebessége 325 km/óra, tehát bőven alkalmas arra, hogy a csápra guruló repülő előtt haladjon.

Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 2
Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 3

Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini

Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 9
Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 10
Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 11
Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 12
Olasz trikolórban szaladgál a reptéri Lamborghini 13
Fotó megosztása:

Mindig igyekszik a Lamborghini Centro Stile különleges és feltűnő mintát tervezni ezekre az autókra, most különösen fontosnak érezték, hogy az olasz zászló színeit viselje a Huracán Evo. Az autót egyébként nem csak a turisták láthatják, hanem azok is, akik a Lamborghinihez érkeznek látogatóba – vagy a Ferrarihoz.