Gyaloghídra hajtott és beszorult egy személyautó Gyomaendrődön, az Apponyi utcánál kedden délután. A műszaki mentést végző helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd feszítővágóval megkezdték a kiszabadítását – írja honlapján a Katasztrófavédelem.

Egy audis megpróbálta a lehetetlen Gyomaendrődön, nem sikerült 1

Fotó: Beol.hu

Szerinted mi történt?
Vadkacsák elől menekült
17% (400)
A halőr elől menekült
15% (372)
Nem zárta el a gázt otthon, bepánikolt, sietett, nem figyelt
9% (217)
A GPS tudott egy rövidebb utat...
59% (1444)

Néhány hete történt hasonló dolog – igaz, nem Magyarországon -, de annak nem lett ilyen drámai vége. Elnézte a az autópálya-kijáratot Hszincsiangban egy kínai sofőr, Suzuki Jimnyjével azonban új dimenziókat nyitott meg a megfordulás fogalmában: úgy gondolta, megoldja a gyalogos felüljárón!

 

Már önmagában az elképesztő, hogy el tudott kanyarodni a szűk hídon, az viszont egyenesen csoda, hogy ebből nem lett nagyobb probléma. Úgy tudni, a híd teherbírása 1000 kilogramm, míg a harmadik generációs modell 985-1150 kilogrammot nyom. Szerencséje volt tehát bizonyos értelemben, de balszerencséjére az éppen arra járó rendőr már nem díjazta ennyire elismerően a manővert.

A South China Morning Post információi szerint 92 ezer forintnak megfelelő jüanra büntették a férfit, amellett, hogy vezetői engedélyébe is bekerült néhány büntetőpont.