Az elmúlt 28 év alatt mindössze 745 kilométert tettek meg azzal a 7-es BMW-vel, mely most új gazdára találhat. A Lengyelországban eladásra kínált E32-est egy német kereskedésből rendelte meg egy úriember az Egyesült Királyságból, ugyanis így hamarabb megkaphatta volna az autót. Ám ez a gyorsaság sem bizonyult elegendőnek, ugyanis a vevő még azelőtt meghalt, mielőtt vezethette volna az autót.

Ezer kilométer sincs az alig hárommilliós BMW-ben 1

A képre kattintva galéria nyílik

A kereskedés ezután úgy döntött, megtartják az autót, amíg nem jelentkezik érte az egyik örökös. Egy télen fűtött tárolóban állt a BMW 23 évig, amikor 2015-ben jelentkezett érte jelenlegi tulajdonosa. A hívogató 286 lóerős 4,0 literes V8-as motor ellenére új tulajdonosa sem hajtotta szét az 1992-es vasat, helyette úgy döntött, hogy eladja az ötsebességes automata váltóval szerelt járművét.

Ezer kilométer sincs az alig hárommilliós BMW-ben 2

Néhány apróbb karcolást, valamint a beltérben leült minimális mennyiségű port leszámítva a 740i-nek semmi baja. Értékét ugyan némileg befolyásolja, hogy a kormány a jobb oldalon található, de az autóért kínált jelenlegi legmagasabb ajánlat (7805 euró – 2,7 millió forint) nem feltétlenül tükrözi a 7-es BMW valódi értékét. Az autót eladásra kínáló kereskedés ennek közel hatszorosáért szeretné eladni a járművet.

Ezer kilométer sincs az alig hárommilliós BMW-ben 3