Pár éve már felbukkantak a képek a Miami legjobb környékén lévő lakás extrém belsőépítészeti megoldásáról. Egy Pagani Zonda R szolgál térelválasztó gyanánt, ami még a Paganik között is ritkának, és értékesnek számít. 

Összesen 15 darab készült belőle, hatliteres duplaturbós motorja 800 lóerőt teljesít, csak versenypályán lehet használni, ára 1,5 millió dollár volt új korában, ma még több. 

A lakás maga 8 millió dollárba került, óceánra nyíló kilátással, pazar luxussal, Miami legjobb környékén. Ez is mutatja, mennyire drága kiegészítő egy ilyen autót a falra akasztani. Csak olyanok gondolkodnak el az ötleten, mint például a megszállott autóversenyző és géprajongó, Pablo Pérez Companc, aki Argentína egyik leggazdagabb családjából származik. 

A legfelsőbb körökben akár egy Pagani Zonda is lehet térelválasztó a nappalidban 1A legfelsőbb körökben akár egy Pagani Zonda is lehet térelválasztó a nappalidban 2A legfelsőbb körökben akár egy Pagani Zonda is lehet térelválasztó a nappalidban 3

Már több Pagani Zondája volt, amikor felhívta a márka alapítóját, Pagani urat, hogy kérjen tőle egy V12-es AMG motort, amit az egzotikus argentin-olasz gépekbe is szerelnek. A márka névadója erre felajánlotta, hogy legyártanak csak neki külön egy Pagani Zonda R karosszériát, az sokkal mutatósabb.

Némi gondolkodás után így is történt a dolog, a motor nélküli, gyengébb struktúrával készülő másolat megérkezett a lakásba, és azóta megcsodálták egy páran, sőt alá is írták. Ez a darab egyszer még vagy hihetetlen összeget, vagy semmit se fog érni, a történelem majd eldönti, középút nincs.