Talán a vírushelyzet okozza, talán csak a közösségi oldalak burjánzása, az biztos, hogy egyre szaporodnak a panaszok (főleg az Egyesült Államokban) a hangos kipufogóval szerelt, nyugalmat megzavaró autók miatt. Ez a Facebook-bejegyzés is erről a jelenségről árulkodik. 

A dühös lakó végre megtalálta az autóst, aki zavarta őt a pihenésben, vagyis pontosabban csak az autóját, így hagyott neki üzenetet. Egy olyat, ami mellett nem megy el szó nélkül az ember. 

„Végre megtaláltalak!

Feltűnést akartál, de inkább ne akarj nekünk feltűnni. Tizennégy napod van, hogy megcsináld a kipufogód, vagy visszarakd a gyárit. Ne bőszíts minket tovább, mert meg fogod bánni! Hívd csak nyugodtan a rendőrséget, csinálj videót, nem fog működni, itt a rendőrség száma! Csináld meg (javítsd ki) a kipufogód!”

Idegesítette a szomszéd hangos autója, betömte a kipufogóját 1

Hasonló konfliktus bontakozott ki Texas államban is a karantén ideje alatt, ahol egy tízéves srác születésnapját akarták feldobni helyi autósok. Mivel nagy rajongója az izomautóknak, összegyűltek páran az utcájában, de egy helyi lakos nehezményezte a sok hangos autót, így az útjukba állt. 

Kijött a rendőrség is, de végül az ideges hölgyet marasztalták el az akciójáért.