Miért is hívnánk fuvarost, ha van egy autónk? Nincs olyan óriási rakomány, amit fifikás megoldásokkal ne tudnánk felrögzíteni valahova a karosszériára. Igaz, hogy életveszélyes, szabálytalan, szétkarcolja az autónkat, növeli a fogyasztást, de ha pár ezrest meg lehet vele spórolni, már megérte. Nem?

Nem számít a méret, ezek a hibbant autósok bármit elszállítanak 1

Első két játékos bemelegítésnek: kis autók nagy feladatokra!

A második friss eset a Budapesti Autósok oldalán bukkant fel. “A rendkívüli hosszúságú fagerendát mindenképp az autójával akarta elszállítani egy osztrák férfi. Az első fotón még csak jó viccnek indult az egész, de mire a figura a tetőre applikálta a csodás rakományt, addigra már a fél parkoló kamerázni kezdte őt. Egy autós utána is ment, majd egy záró fotón látni, ahogy a helyi rendőrség megállítja a felelőtlen sofőrt.” – írták a videó mellé.

De még a minden áron barkácsolni akaró osztrák autós is kispályásnak tűnik a következő profi mellett.

a videó a hirdetés után indul

Végül pedig jöjjön a műfaj királya, a bárhol, bármilyen feladatra bevethető UAZ 469-es, amivel bármikor bátran indulhatunk a fatelepre, egy komplett tetőanyagot a vállára tud venni, és a világvégi telekre is kiszállítja az árút. 

Nem számít a méret, ezek a hibbant autósok bármit elszállítanak 2Nem számít a méret, ezek a hibbant autósok bármit elszállítanak 3Nem számít a méret, ezek a hibbant autósok bármit elszállítanak 4