Az apró kerekű elektromos kerekes székek gyakorlatilag arra valóak, hogy a rászorulók számára kiváltsák a gyaloglást. Erre épül az egész konstrukció, a maximális tempó sétához közelít, az apró kerekekkel maximum a teljesen sima járdákon lehet elnavigálni. 

Ezért ha valaki kiveszi a képletből a 10 km/órás tempót, és az apró villanymotort, helyére pedig egy Kawasaki Z1000 blokkját rakja, akkor már kész is a guruló halálcsapda. Az ilyen szerkezetek tuningolásával sokan próbálkoztak már, de egy ekkora motor beépítésére csak a legelvetemültebbek vállalkoznak.

Gyakorlatilag ez a recept a világ leggyorsabb mozgáskorlátozott mopedjéhez, csak legyen olyan elvetemült ember, aki ráül és megnézi, mennyi a vége. A videón látható gép azóta eredeti, Kawasaki ZX10 zöld festést kapott, a teljesítményt pedig egy nitrogén-oxid rendszer fokozza. 

Gyilkosan erős kerekes széket árulnak Angliában 1Gyilkosan erős kerekes széket árulnak Angliában 2Gyilkosan erős kerekes széket árulnak Angliában 3Gyilkosan erős kerekes széket árulnak Angliában 4

Csodás, de elég korlátozottan használható játékszer, főleg a hirdetésben szereplő 8000 fontos (3,2 millió forintos) árért. Aki akar egy ilyet, az általában épít magának, ugyanezt a nyaktörő őrületet el lehet érni bármilyen komolyabb sportmotor blokkjával, ezen a videón például egy Suzuki Bandit hatszázas motorját láthatjuk akció közben.