Brent Cheney a legtöbbször az iRacing szimulátora előtt üti el az időt, ami különösen aktuális azokban az időkben, amikor nem ajánlatos utcára menni. Úgy döntött, hogy nem elég már neki a hagyományos monitor előtt ülés, hanem úgy szeretné érezni magát, mintha egy igazi autóban ülne.

Ez vagy milliós értékű szimulátorokkal kivitelezhető vagy egy valódi autóval. Brent Cheney az utóbbit választotta, ezért vett egy valamivel több mint 300 ezer forintba kerülő, hibás MINI Cooper S-t.

MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 1
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 2

MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe

MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe

MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 10
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 11
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 12
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 13
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 14
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 15
MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 16
Fotó megosztása:

Az autót tréleren szállította haza és a garázsa előtt neki is látott az előkészítésnek. Elkezdte bontani a Cooper S-t, majd darabjaira vágta, hogy az alagsorba tudja juttatni az autót. Ott talált ugyanis helyet a szimulátornak, melyet a MINI karosszériájába épített.

MINI Cooper S-ből épített szimulátort a pincébe 17

A MINI Cooper S szélvédőjének helyén a Samsung CHG90 monitor van, a motorháztető alatt pedig motor helyett a szimulátort futtató számítógép. Az egész kialakítása 8 hétbe telt és úgy 2 millió forintnyi összeget emésztett fel. Megnézheted videón is a folyamatot!