Április 7-én, kedden 7.30-kor jelentették a new york-i rendőrségnek, hogy a nyugati 44. utca és a 11-es sugárút kereszteződésénél parkoló autók közé csapódott egy másik autó. A helyszínen egy 33 éves férfit találtak, aki egy összetört 2014-es Gemballa Mirage GT-ben ült. Ez még nem volt elég, a baleset után a kitört kerekű sportautóval menekülőre fogta.

Sokra nem ment vele, később őrizetbe vették, és ekkor derült ki, hogy az autót nem lopták el, hanem a tulajdonos felelős a balesetért. New York utcái a koronavírus miatt most kihaltak, ezért senki sem sérült meg az eset során.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NEW/USED Cars For Sale (@broadwayautony) által megosztott bejegyzés, Ápr 7., 2020, időpont: 9:37 (PDT időzóna szerint)

Az autó egyébként elég ismert, több videóban szerepel, és a tulajdonosa, Benjamin Chen gyakran vesz részt az Amerikát átszelő Gold Rush Rally-n. A Massachusetts állambeli Nine 80 rendszámtáblát gyakran látták már kamerák. Az autó vezetőjét a rendőrség letartóztatta és a nyilvánvaló vétségei mellett a kábítószeres állapotban történő vezetés is szerepel majd.

a videó a hirdetés után indul

A Gemballa Mirage GT a Porsche Carrera GT tuningolt változata és csak 25 darab készült belőle, úgy 250 millió forintért lehetett hozzájutni. 5,7 literes, V10-es motorja 670 lóerős és 630 Nm nyomatéka van. 3,7 másodperc alatt gyorsul 100-ra, a végsebessége 335 km/óra.