Alapból semmi különös nincs ebben a Golfban, mondhatni tucathirdetés a több száz eladó példány között, azonban mégis van egy nagy különbség, méghozzá az, hogy a jelenlegi tulaj olyan szöveggel próbálja meg értékesíteni az autót, amelytől többször hangosan felnevettünk.

Így kell ezt csinálni, szép munka.

Így szól a hirdetés

Kedves Jólfogszjárnivele! Megválnék drága szeretett Golfomtól, mely az érte kifizetett svájci frank alapú hitel szerint Luxus autónak számít, a kora miatt pedig beszállás előtt kalapot emelhetsz! 10 éve viselem gondját, tulajdonképpen az üvegeken és a visszapillantó tükrökön kívül már mindent kicseréltem rajta. Tipikus Golf hibák, mint kaszni rohadás szó szerint kiküszöbölve!

Soha, sehol nem hagyott ott 10 év alatt, talán egyszer, akkor is az akku merült le vagy én, már nem emlékszem Olajat öszi, öszögeti de egy elnézed neki, mert nem vagy irigy gei! Ennyi idősen Te már járni se leszel képes, nemhogy így hasítani! 1.6 SR Suhanó Rakéta / egyedül élvezhető, utasokkal + csomagokkal egy jó erős szívó dízellel vetekszik. Igazából egy újabbra szerettem volna cserélni, de így hogy a főnököm kibszott az utcára a koronavírus miatt, egyik napról a másikra, az érte kapott pénzt fertőtlenítőre, lisztre, élesztőre, és wc papírra szeretném költeni. Egyedül Golf szeretők jelentkezését várom, zsicik, kereskedők, illetve zsici kereskedők kíméljenek!

Műszaki érvényessége: 2021 Március Felszereltség + Extrák: – Téli, nyári gumik külön felnin – ABS – Elöl hátul pohártartó – Elöl hátul könyéktámasz – Elöl hátul elektromos ablakemelők – Sony Xplode MP3 + USB fejegység – Színezett üvegek – Központi riasztó + immobiliser – Kormány KM: 345.000 Ár: 650. db Mátyás Király Élmény: Megfizethetetle.

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen is használtan egy Golf IV? Néhány éve volt szerencsénk kipróbálni egy olyan példányt, amely tengernyi kilométert futott:

Te vennél sok kilométert futott, idős Golfot?
Igen, egyszer kell normálisan rendbe rakni és örök élet
18% (817)
Igen, szeretem a kihívásokat
4% (186)
Igen, nincs azoknak semmi baja
10% (438)
Nem, nem ettem meszet
14% (639)
Nem, túl kockázatos, nem akarok szívni
13% (582)
Nem
31% (1358)
Talán
10% (437)