Ha valaki botcsinálta replika készítésébe fog, akkor legjobb, ha elhagyja a komolyságot. Ha esély sincs az eredeti stílus, teljesítmény megközelítésére, akkor jobb poénra venni, és inkább egy humoros paródiát faragni a garázsban. 

Valószínűleg ez a gondolat vezérelte a kartonpapírból Bugattit építő srácokat. A vietnámi autórajongók félretettek mindent, ami a belső égéshez kapcsolható, és inkább az emberi erőre bízták a hajtást. A csővázra épített karton karosszéria garantáltan könnyebb, mint a gyári Chiron teste, és a fenntartás is olcsóbb némileg. 

Az általa nyújtott élmény némileg eltér az eredeti verzióétól, de a feltűnési faktor azonos szinten mozog.

A 2016-os Genfi Autószalonon mutatkozott be a világ leggyorsabb autójának, a Bugatti Veyronnak az utódja, mely a Chiron nevet kapta. Az autóban egy 8 literes W16-os motor dolgozik, melyre négy turbófeltöltőt akasztottak, így a teljesítménye 1500 lóerő, a maximális nyomatéka 2000 és 6000 fordulat között 1600 Nm. Álló helyzetből 2,5 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra. 400-ra gyorsulni és ismét megállni pedig 42 másodperc alatt képes. 

Alapára 2,9 millió dollár, tehát úgy 830 millió forint, de elszaladhat akár 1 milliárd fölé is. Ez a vietnámi másolat valószínűleg a szelepvédő sapka árából kijött.