Azt mondják, hogy bűn hozzányúlni egy Porsche 911-eshez, pedig rengeteg vállalkozás bizonyította már, hogy még egy ilyen remek sportautó is lehet jobb. Ott van a Ruf, akik roppant magas szinten űzik az ipart, vagy éppen az amerikai Singer, ahol az igazán exkluzív darabok készülnek. Aztán itt a DP Motorsport is, akik egy 1985-ös Porsche 911-esből csináltak valamit, ami úgy néz ki, mint egy versenygép a 70-es évekből.

Teljesen egyedileg készültek az autóhoz a karosszériaelemek, szélesebbek a sárvédők és újak a lökhárítók, de a gépháztetőt és a lámpákat is lecserélték. A 911-es pedig a mostani kínálatban is megtalálható GT Silver nevű ezüst fényezést kapta. A 15 colos Fuchs stílusú felniken elöl 225-ös, hátul 270 széles Michelin gumik feszülnek, mögötte KW felfüggesztés van. Ahol lehet, kikönnyítették az autót, belül két kagylóülés és négypontos övek várják az éles bevetést.

Így fest egy elegáns sporteszköz 2

964-es Porsche 911-ből származik a 3,6 literes, hathengeres, léghűtéses boxermotor, amit 286 lovas teljesítményre és 324 Nm nyomatékra lőttek be. Patrick Zimmermann azt mondta a projektről, hogy nem egy tökéletes Porsche 911 S/T-t szerettek volna készíteni, hanem elegáns sporteszközt. Talán tényleg ez áll a legközelebb ahhoz, amilyen végül a 911 lett.

Így fest egy elegáns sporteszköz 3